Heldag i stan inkl. shopping

Hej hej, hoppas ni mår bra 😀

Jag ska alldeles strax fortsätta på min oljetavla jag påbörjade igår, men först tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån lördags. Min man, min mamma och jag åkte till Delsbo först till mitt nya jobb då jag skulle träffa hon som äger blomsterbutiken jag ska jobba i. Efter mötet med henne så åkte vi Hudiksvall och strosade runt lite.

Inne på Lindex fyndade mamma en marinblå klänning med små ljusa blommor på och jag fyndade detta:

 

 

Åh är helt förälskad i mina nya älsklingar. 100 kr. för klänningen och 50 kr. för kjolen. Det är enbart vid rea-på-rea som jag köper nya kläder. Allra helst vill jag återvinna tyg och sy egna klänningar, annars är det ÄKTA vintage-klänningar jag föredrar (i mycket gott skick ofc!)

Eftet shoppingturen bjöd mamma oss på mat i restaurangen intill Åhlens, vi tog alla tre varsin dagens, som var grillad ribtrack med örtsmör, rödvinssky och potatisgratäng!
image

image
Haha, en smygbild 😉

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Heldag i stan inkl. shopping

  1. Åhh vilken fin klänning! Måste kika närmare!

    Svar: Jag såg några likheter men tyckte huvudet såg så otroligt sött och annorlunda ut att det inte ringde någon klocka 😮

  2. Tusen tack för fina kommentaren hos mig! =)
    Har läst igenom din blogg och gillar den! Härlig blandning och jag gillar din kreativitet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>