Förvandlingen del 1

Visst är det fantastiskt hur man kan förändra saker och ting? Tillexempel i ett hus med renovering och byte av inredning. Färg och form i mitt hierta!

Detta är vårat sovrum, blått före och vitt efter:

 

 

 

 

Nästa gång får ni se del 2, och det är hur man förvandlar ett sovrum (som först var vardagsrum) till en walk in closet! 😀

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Förvandlingen del 1

 1. Jag vill gärna se din walk in! Nu är min städad och fin, haha, kompisen som hjälpte mig försökte sortera i färgordning, det gick väl sådär – men jäklar vilken skillnad, ser nästan ut som när vi flyttade in för 4 år sedan, enda gången det vart sådan ordning, nu måste jag se till att hålla det så också=)

 2. Åh, tack för din fina kommentar! Undrar såklart hur du hittat till mig, nyfiken som man är!

  Måste säga att sovrummet minsann fick sig ett ordentligt lyft! Det blev verkligen jättefint! Jag är en riktigt sucker för vit inredning, vitt, stilrent! Tycker den vita lantliga stilen är harmonisk, men hemma hos mig går den inte hem. Man kan ju gilla flera stilar utan att själv vilja ha den hemma.

  Nu blev jag såklart nyfiken på din blogg, så jag ska kika runt och jag återkommer!

  Kram till dig

 3. Hej och tack för din kommentar och alla dina komplimanger :) Va skönt å höra att nån håller med om mitt väderinlägg haha 😀 Ha det så fint! Kramen

 4. Men tack för din söta kommentar:)

  Vilken skillnad, rummet går från tråkigt vardagsrum till supermysigt och romatiskt vardagsrum. Like!:)

 5. Så fint det blev! Like woah! Älskar vita sovrum och sängar med svarta järnstommar. Jättefint! Så vill jag också ha mitt framtida sovrum. Sedan var ju fönstret himla fint också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>