Cookies n Beans

Hej hej! Mår ni bra? Jag sitter och fnular på ett par inlägg jag ska skriva imorgon här inne, om något jag inte har skrivit så mycket om tidigare. Men jag tror att ni också kommer att gilla det 😀

Åh! Jag måste bara hylla denna grupp musiker; Cookies n Beans. Vilka pärlor! Älskar rösterna och ja, hela musiken. Jag lyssnar FLITIGT på albumen ”Beg, Borrow and Steal” och i maj släpptes ju deras nya album ”Go tell the world”. Dessa album tänker jag absolut köpa så jag har de riktiga skivorna också! 😉

Och gissa vad? Det verkar som att de ska spela i Hudiksvall 13 Juli :O

Mina allra största favoriter (synd på dålig ljudkvalitet, lyssna på spotify om ni kan!)

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Cookies n Beans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>