Emotions

Hallå på er alla underbara varelser! 😀

Känns som att jag bara använder ord som underbar, härlig, fantastisk, vacker, förtrollande… Ja listan är lång hehe.
Men det är väl sån jag är antar jag.

Det är bara att fråga nån av de som känner mig väl. Jag är otroligt känslosam och är inte rädd för att ge komplimanger. Jag ser allt det vackra, det vackra som är så lätt att missa i vardagen. Åh haha det är mycket tårar också, mest glädjetårar med skratt men blir ledsen/tårögd lätt.
Vissa dagar är väl lite mer, som idag.

Åh får inte glömma; senare kommer jag lägga upp en tävling till något fint och vårigt ni kan vinna här. Håll utkik :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>