White

Vitt är ingen riktigt färg, jag vet. Men vitt är ändå min favoritfärg 😛

Nästan alla våra väggar här hemma är vitmålade eller i vit tapet, taklister och golvsocklar också. Många utav möblerna har vi målat vita och dörrar med. Ljust, luftigt.

Till detta har vi gamla eller tillochmed antika prylar. Loppisfynd eller från auktioner. Även möbler och saker som Patrik ärvt. Passar underbart ihop med det stilrena i ett 100år gammalt hus i Hälsingland <3

Mitt hår är också vitt för tillfället 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>